Hoe kies je de beste opbouwspots LED voor elke kamer in jouw huis?

Je hebt waarschijnlijk wel gehoord dat zonlicht ons energie geeft, maar wist je dat LED inbouwspots op een vergelijkbare manier werken?

LED opbouwspots voor thuiskantoor of werkplek

Wanneer we een kantoor of een werkplek aan huis moeten verlichten, willen we ervoor zorgen dat de lichten ons vermogen om productief te zijn in de beschikbare ruimte maximaliseren. Door koelwitte led opbouw spots op kantoor te gebruiken, die het daglicht nabootsen, verhoog je de producte van serotonine, zodat je gefocust, alert en energiek blijft. Zorg ervoor dat je een plaats voor de opbouw led spots kiest, die geen ongewenste schaduwen op jouw computerscherm veroorzaken.

LED opbouw spots voor de woonkamer

De woonkamer is een fijne plaats om gasten te ontvangen, te entertainen of gewoon een beetje te ontspannen. Of je nu een film bekijkt of met vrienden of lekker bijkletst, het is belangrijk om een mix van lichtbronnen in de woonkamer, die zich aan welke gelegenheid dan ook kunnen aanpassen. Net als in de slaapkamer is het goed om felle LED opbouwspots met blauw licht te vermijden, die serotonine aanmaken en ons energie geven. Verstelbare opbouwspots LED kunnen op de wanden worden gericht om kunstwerken en familiefoto’s te verlichten of eenvoudigweg om een gezellige sfeer te creëren. Het plaatsen van LED opbouwspots op muren of in plafonds is ook een geweldige manier om ongewenste schaduwen te elimineren.

LED opbouwspots voor gebruik in de keuken

De keuken is in wezen een echte werkruimte. Velen van ons beginnen onze ochtenden in de keuken, zodat die blauw-lichtgevende opbouw spots LED boven het aanrecht ons helpen om tijdens het bereiden van het ontbijt alert en wakker te worden. Als je ook een tafel in jouw keuken hebt, kunnen dimbare LED opbouw spots met een warmere kleurtemperatuur een heerlijke sfeer creëren om het heldere blauwe licht van boven de aanrechtbladen en in het plafond uit te balanceren. Keukens kunnen ook profiteren van verzonken opbouwspots LED.

Opbouw spotjes LED produceren een gerichte lichtstraal, die geschikt is voor accent- of sfeerverlichting. Kies wel voor de juiste fitting voor het lamp-armatuur, waar je de ledspot in wilt plaatsen. Je kunt kiezen uit o.a. steekfittingen, capsule LED lampjes of een opbouwspot met een grote fitting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *