Over ons

Het verhaal van commercialkitchensonline.com begon in 2007 in Nederland toen oprichter en CEO Daan Buitendijk een blog lanceerde met aandacht voor interieurontwerp en architectuur, dat tot op heden één van de meest populaire en succesvolle online magazines is gebleken. Momenteel worden er meer dan 1 miljoen unieke bezoekers per maand verzameld.

De site biedt dagelijks inspiratie en advies aan mensen, die hun huizen willen verbeteren, organiseren en inrichten. Met een archief van meer dan 700 posts met meer dan 9.000 afbeeldingen van geweldige interieurproducten en architecturale projecten, is het geen wonder dat commercialkitchensonline.com één van de meest betrokken online communities op het net heeft.

commercialkitchensonline.com in één oogopslag

Met duizenden blogs en sites gekoppeld aan commercialkitchensonline.com, is de site ook een referentiepunt voor diegenen, die een algemeen idee willen krijgen van wat er gebeurt in de creatieve en steeds veranderende wereld van design.

commercialkitchensonline.com vandaag de dag

commercialkitchensonline.com is uitgegroeid tot een autoriteit in zijn niche en de content ervan wordt regelmatig opgepikt en gedeeld door enkele van de meest invloedrijke en veel gelezen internetsites, waaronder Yahoo News, Gizmodo, CNET en De Volkskrant. commercialkitchensonline.com wordt regelmatig geselecteerd als één van de beste blogs op het internet en VT Wonen beoordeelt het in de Top 100 blogs. Zelfs Scandinavian Living heeft het succes van de site opgepikt door ervoor te kiezen om Daan Buitendijk en zijn team te interviewen over de ongelofelijk groei, die het blog sinds zijn ontstaan ​​heeft bereikt.

Tegenwoordig is commercialkitchensonline.com de bestemming voor iedereen die gepassioneerd is over design, architectuur, luxe, reizen, lifestyle en creativiteit in huis. Degenen die de site bezoeken, zoeken inspiratie om hen te helpen op hun reis naar het creëren van hun droomhuis en praktische oplossingen voor de problemen die hun huizen kunnen bieden.

Als jij je hierin kunt vinden, meld je dan aan voor onze RSS-feed of meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrief zodat je nooit een bericht mist. En vergeet niet om ons te volgen op Twitter en vind ons leuk op Facebook, want daar vindt het echte gesprek plaats. We kunnen niet wachten om van je te horen!

Web Hosting

This site is currently unavailable.!

Please contact your host provider to find more information on what actions to take to resolve this.